Tuning voor de GSR40i
Meer pit in je Go-Ped? Wij leveren tunings-onderdelen van gerenomeerde fabrikanten tegen een scherpe prijs. Hieronder staan slechts de onderdelen die wij op voorraad hebben. Vraag naar de mogelijkheden als deze keuze voor jou te beperkt is. Wij kunnen op bestelling uit een heel breed assortiment leveren. Voor vragen of een advies kun je ons het beste e-mailen. Vergeet niet je type Go-Ped erbij te vermelden.

Prijzen en producten vermeld op deze pagina worden niet meer bijgewerkt en zijn derhalve niet altijd meer leverbaar of met een incorrecte prijsvermelding!!!

GSR Pipe

GSR pipe
Zeer mooi afgewerkte handgebouwde "expansie uitlaat". Veel extra vermogen over het hele toerengebied. Inclusief bevestigingsmateriaal.

oment niet leverbaar.

GPEX 10

*Exhaust System - GSR™ Chrome
Mooi afgewerkte handgebouwde expansie uitlaat van ADA Racing, chrome. Veel extra vermogen over het hele toerengebied. Inclusief bevestigingsmateriaal.
partnr: GPEX10

 

gpex st

Exhaust - ADA Stalker™ GSR40™
Ideale combinatie tussen veel extra vermogen en geluidsniveau. Het geluidsniveau is absoluut acceptabel en niet veel meer als bij een originele uitlaat. Vergelijkbare montage als de originele uitlaat. Inclusief bevestigingsmateriaal.
par

carb kit

Carburateur GSR
Deze carburateur heeft een grotere venturi dan de standaard.Bbovendien kun je de hoofd- en stationairsproeier afstellen. Inclusief alle benodigde materialen
partnr: GPHPCK-GSR

GPBB-23

Juice Box™ GSR40™
Zorgt voor een vacuum zodat de motor beter reageert op de gashendel. Snellere accelaratie en algemene vermogenswinst Inclusief bevestigingsmateriaal.
p

carb juice kit

Juice Box™ HP Carb Kit - GSR40™
Extra voordelige combinatie van high performance carburateur en juice box voor veel vermogenswinst.
Inclusief bevestigingsmateriaal.

par

K&N

 
kettingspanner
 
sprocket

Tandwiel voor
In combinatie met andere snelle spullen onmisbaar. Zet je extra vermogen om in extra snelheid of acceleratie. Standaard is een sprocket van 6 tandjes. Verkrijgbaar in 6,7,8,9 en 10 tands.
part#: GPFS + aantal tanden

 

sprockets

Tandwielen achter
In combinatie met andere snelle spullen onmisbaar. Zet je extra vermogen om in extra snelheid of acceleratie. Standaard wordt de GSR geleverd met 76 tanden.
Verkrijgbaar met:
60, 64, 68, 72, 80 of 84

tanden

* Meer dan 76 tanden --> meer acceleratie lagere top
* Minder dan 76 tanden --> mindere acceleratie hogere top

partnr: GSR1013+ aantal tanden

 

chains

Ketting
Bij montage van een ander achtertandwiel is montage van een ketting op maat nodig
partnr: GPchain + aantal tanden van je achtertandwiel

 

voorvork

Voorvork met vering
Lekker als je niet altijd op asfalt kan rijden. Hoogwaardige afwerking en een verbeterde remwerking. Veerweg 20 mm. Incusief holle race-as, afstandbussen voor het wiel, sterkere remklauw, remblokken, kabel en hendel.
partnr: SPFS-BF

zoals afgebeeld

partnr: SPFS-BF

voorvork met mechanische rem

Voorvork met vering + hoogwaardig mechanisch remsysteem + aluminium wiel
Lekker als je niet altijd op asfalt kan rijden. Hoogwaardige afwerking en een sterk verbeterde remwerking door de speciale geperforeerde remklauw. Veerweg 20 mm. Incusief holle race-as, afstandbussen voor het wiel, 2mm dikke geperforeerde remschijf, sterkere remklauw, remblokken, kabel en hendel.
partnr: SPFS-BFM


voorvork met hydraulische rem

Voorvork met vering + superieur hydraulisch remsysteem + aluminium wiel
Lekker als je niet altijd op asfalt kan rijden. Hoogwaardige afwerking en een superieure remwerking door de speciale geperforeerde remklauw en hydraulische aansturing. Veerweg 20 mm. Incusief holle race-as, afstandbussen voor het wiel, 2mm dikke geperforeerde remschijf, Magura Julie hydraulische remklauw, remblokken, kabel en hendel.
partnr: SPFS-BFH

 

schijfremkap

Beschermkap schijrem
Hiermee zul je geen beschadigingen meer hebben aan je remschijf. Inclusief bevestigingsmateriaal. Binnen 30 seconden gemonteerd!
part#: 2051

 

Prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.