SXT Bike, een hele lichte compacte electrische loopfiets

Dit is een minibike (of een soort loopfiets) met een electrische hulpmotor, ideaal, compact en erg leuk. Lichtgewicht, makkelijk opvouwbaar, fijn te rijden en erg compact dus ideaal om mee te nemen in auto, bus, boot of trein of op vakantie voor in de camper of Caravan.

• 14,5kg eigen gewicht (inclusief accu!) en zeer compact
• 250Watt borstelloze naaf-elektromotor (dus geen ketting of aandrijfriem) met topsnelheid van 25km/uur
• 36V 360Wh (10Ah) Lithium accu met actieradius tot 45km
• Schijfremmen voor en achter
• 12 inch luchtbanden
• Voor meer specificaties klik hier

SXT Bike NIET MEER LEVERBAAR

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

SXT Bike zwart SXT bike loopfiets opgevouwen
SXT loopfiets wit loopfiets opgewouwen

Vanwege het superlage gewicht kan deze SXT Bike loopfiets opgevouwen bijna overal mee naartoe worden genomen: in bus en trein, in de kofferbak van de auto, in de opslagruimte van camper, caravan of boot, enzovoort. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.

LET OP: In Nederland is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!
In België mag deze step echter wel als voortbewegingstoestel op de openbare weg worden gebruikt (mits afgesteld op maximaal 18km/uur). Klik hier voor meer informatie over voortbewegingstoestellen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.