SXT300 Kids elektrostep voor de kinderen (NIET MEER LEVERBAAR)

Eindelijk is er nu ook een originele SXT scooter voor de kinderen leverbaar: de SXT300 Kids. Deze kleine blitse step is speciaal voor kinderen ontworpen qua uiterlijk, afmetingen en specificaties. Maar dit betekent zeker niet dat hij technisch onder doet ten opzichte van zijn grotere broers. De SXT300 Kids is geschikt voor kinderen vanaf ca. 10 jaar en kan tot maximaal 80kg worden belast.

• 24V 300Watt elektromotor met topsnelheid van 20 km/uur en actieradius van ca 10km
• Schijfrem voor
• Schokbreker aan achterzijde
• 20cm luchtbanden met weg-profiel
• Voor meer specificaties klik hier

NIET MEER LEVERBAAR
inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. SXT-Scooters is meer dan een andere sticker! Er bestaan in het verre Oosten honderden, of misschien wel duizenden fabrieken die dit soort producten maken. En er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn maar de SXT-Scooters fabrikanten gebruiken de betere onderdelen en fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. Plus daarbij kan je later ook nog onderdelen bestellen, probeer dat maar eens bij een (goedkope) imitatie... Het is begrijpelijk dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters. We weten dat er (in de wereld) ook goedkopere tweewielers te vinden zijn, maar wij zijn er van overtuigd dat je het niet lager geprijsd dan SXT-Scooters zou moeten willen. SXT-Scooters bestaat al sinds 2011 en heeft simpelweg de beste prijs/kwaliteit verhouding in zijn hele assortiment en prijsklassen!

De SXT300 Kids wordt aangedreven door een 300Watt elektromotor en heeft een kettingaandrijving. De 8 inch luchtbanden zijn met binnenband en de SXT300 is ook opvouwbaar zodat hij makkelijk thuis opgeborgen kan worden of meegenomen in de auto, caravan, camper of boot, net zoals bij de grote modellen. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.

Lees meer? Klik hier

Deze scooter heeft een schijfrem op de vooras en de aluminium remhandle op het stuur is geanodiseerd in fel oranje. De achteras van deze kinder "Speedster" is geveerd met een schokdemper en dat is bij lange na niet vanzelfsprekend bij dit soort stepjes.

Om er voor te zorgen dat zelfs lange ritten comfortabel gereden kunnen worden, is de step uitgerust met een lekkere stoel die met slechts een paar handelingen kan worden geïnstalleerd en ook net zo gemakkelijk weer kan worden verwijderd. Ook dit is niet vanzelfsprekend in dit formaat en prijsklasse, maar we willen graag dat het ook aan onze kleinste klanten niets ontbreekt.

Het gasgeven gaat bij deze SXT300 Kids hetzelfde als bij de andere modellen: met een draaigasgever aan de rechterkant van het stuur wordt nauwkeurig en comfortabel de snelheid geregeld. Deze geeft bovendien de batterijstatus aan. De maximale snelheid van de SXT300 Kids is ongeveer 20 km/h afhankelijk van de rijstijl en het terrein en het bereik is ongeveer 10km. Het maximale bereik is afhankelijk van vele factoren (zoals gewicht, rijstijl, wegomstandigheden, bandenspanning, laadtoestand batterij, enz) en kan daarom variëren. De geïntegreerde batterij is een loodzuuraccu van 24V (2 x 12V) met 7Ah capaciteit.

Om de step overal neer te kunnen zetten, zit er een gemakkelijke standaard aan de zijkant zodat de step snel en stevig geparkeerd kan worden.

Informatie over kwaliteit, alternatieven en imitaties van de SXT-Scooters

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.