Gaming en werkplek cockpit: introductie

Wij zijn momenteel onze bedrijfsactiviteiten aan het uitbreiden en zijn druk bezig om race- en flight simulatoren aan te gaan bieden uit het hogere segment. De producten van Obutto zijn hierbij ons uitgangspunt, aangevuld met stuur/pedalen/HOTAS/simvibe/etc componenten en aangestuurd door krachtige computersystemen. Desgewenst komen we alles "custom build" op locatie installeren en afregelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken hoe alles gebouwd, aangesloten en ingesteld hoeft te worden. Bent u een race- of vliegfanaat en wilt u het thuis kunnen beleven met de laatste technische producten en software maar weet u niet hoe? Dan regelen wij dit voor u. Of wilt u enkel de beste producten op dit gebied bestellen? Dan regelen wij dit ook voor u. Of wilt u op uw bedrijf een simulator neerzetten of heeft u een combinatie van werk- en gameplek nodig? Dit kunnen we allemaal verzorgen.

Houd hiervoor onze website in de gaten voor meer informatie, deze pagina is op dit moment slechts enkel een introductie.

Indicatie wat wij gaan leveren:

Op dit moment kunnen de volgende Fanatec onderdelen via onderstaande banners worden besteld:


De Obutto R3volution is een cockpit waarin je overdag uren lang ergonomisch kan werken om vervolgens te gaan gamen in de ideale zithouding. Of dit nu voor een shooter is of voor een Race-sim of Flight-sim maakt niet uit: de makkelijk verstelbare bureaubladen, monitorstands en toetsenbord/muis houder zorgen ervoor dat alles ten alle tijden in de ideale stand kan worden gezet. Deze cockpit is een perfecte oplossing om zowel werkplek als game-plek te integreren waarbij het totale ruimte gebruik maar een klein beetje meer is als bij een normale computer werkplek.

Obutto r3volution obutto tabletops

obutto monitorstand

obutto keyboard tray
obutto joystick support

De Obutto Revolution is verkrijgbaar vanaf €799,-, een bureau met bureaustoel kost al snel veel meer dan dat.

Tevens willen we de force feedback sturen van Thrustmaster, Logitech en Fanatec gaan aanbieden. En natuurlijk bijvoorbeeld de Warthog Hotas flight-joysticks en overige flight componenten die benodigd zijn voor een optimale simulatie.

Daarnaast uiteraard ook een computer om dit alles aan te sturen: basis krachtige game computers vanaf plusminus €750,- en vervolgens uit te breiden met de benodigde (extra) grafische rekenkracht of opslag- en/of geheugenruimte. Dit betreft geen Dell of HP computer, dit zijn speciaal samengestelde game-computers met de componenten die op moment van samenstellen het beste bij uw budget passen. Monitoren, keyboard, muis, speakers, headsets, enzovoort, alles om een complete "rig" te bouwen.

Natuurlijk moet ook de benodigde software geïnstalleerd worden zoals: Assetto Corsa, rFactor 2, iRacing, Digital Combat Simulator, X-Plane, Simvibes, etc, etc.

Tevens willen we zogenaamde "motion-rigs" gaan aanbieden voor een nog echtere ervaring en gaan we de Oculus Rift integratie zo snel mogelijk toepassen zodra dit mogelijk is om echt het gevoel te hebben in de auto, vliegtuig of willekeurige game te zitten. En een "triple monitor setup" zetten we desgewenst ook op, alles is mogelijk.

Kijk op het filmpje hieronder voor een uitleg van de Obutto Revolution:

 

Deze working/gaming cockpit is uitgebreid getest door Inside Sim Racing TV en zij hebben de r3volution het hoogste cijfer ooit voor een cockpit gegeven en dat is zeer uniek, zie de video hieronder:

Wordt vervolgd......