SXT 71cc gemotoriseerde benzinestep.

Als we eerlijk zijn, moeten we allemaal toegeven dat we af en toe ook gewoon wat plezier willen hebben en een beetje willen spelen, of niet soms? Om aan deze wens te voldoen hebben we ook een benzinemodel aan onze SXT lijn toegevoegd, om lekker mee te raggen.

• 71cc tweetakt motor met 4,2pk, 2 versnellingen en topsnelheid van 50 km/uur
• Schijfrem voor en achter
• Schokbreker aan voorzijde
• 28cm luchtbanden met weg-profiel (cross-banden als optie verkrijgbaar)
• Voor meer specificaties klik hier

€ 898,- (direct leverbaar)
inclusief BTW, exclusief verzendkosten en rijklaar maken
Voor het rijklaar maken rekenen wij bij dit model €50,- als u dit niet zelf wenst te doen.

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. Soms wordt er zelfs beweerd dat ze uit dezelfde fabrieken komen met enkel iets andere stickers erop maar dit is pertinent onjuist. Er zijn in het verre Oosten honderden (of misschien wel duizenden) fabrieken aanwezig die dit soort producten maken en er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn. Maar de fabrikanten die voor SXT-Scooters fabriceren gebruiken daarbij de betere onderdelen met de betere fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. We begrijpen best dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters en wij zijn er van overtuigd dat je het niet goedkoper dan SXT-Scooters zou moeten willen.

De SXT 71cc is een zeer leuke en snelle gemotoriseerde benzinestep uit ons SXT-Scooters assortiment. Met zijn krachtige 71 CC tweetakt motor, vliegt deze step naar zijn topsnelheid. Afhankelijk van het terrein en beladen gewicht kan dit oplopen tot maximaal 50 km/h. De SXT 71cc is een echt snelle step met veel kracht en acceleratie en is ook opvouwbaar zodat hij makkelijk thuis opgeborgen kan worden of meegenomen in de auto, caravan, camper of boot.Lees meer? Klik hier

De SXT 71cc gebruikt een gashendel aan de rechterkant van het stuur welke met 2 vingers bedient kan worden. Hiermee is een nauwkeurige en traploze versnelling makkelijk te doseren en maximaal gas geven snel en eenvoudig. Na het bereiken van het maximale toerental wordt met behulp van de schakelmodule aan de linkerkant van het stuur, de tweede versnelling ingeschakeld. De schakel module werkt precies hetzelfde als op een fiets: met de onderste (duim)hendel wordt naar een hogere versnelling geschakeld en met het indrukken van de bovenste hendel (ook met duim) zal weer worden teruggeschakeld. Dankzij deze 2-versnellingen, bereikt de SXT-71cc een zeer hoge topsnelheid is hij zowel sterk op vlak alswel bergachtig terrein waarbij hij moeiteloos naar boven klimt.

De motor wordt met een trekkoord gestart, net zo als bij een grasmaaier of een kettingzaag. De brandstof voor deze step betreft een brandstof-oliemengsel in een verhouding van 1:35. De brandstoftank capaciteit van de SXT 71cc is 1,8 liter waarmee een bereik van maximaal 35 km kan worden gehaald.

De scooter wordt door middel van een schijfrem aan de voor- en achteras snel en veilig afgeremd om ook bij mogelijk gevaarlijke situaties snel tot stilstand te komen. De remschijven zijn geperforeerd voor optimale koeling en remwerking.

Informatie over kwaliteit, alternatieven en imitaties van de SXT-Scooters

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.