SXT Carbon v2, de lichtste electrische step TER WERELD!!

Dit is de lichtste elektrische step ter wereld, net 7,5kg, lichter (en compacter) ga je ze niet vinden. Een absoluut high-tech step gemaakt van de mooiste en lichtste materialen. Je zou bijna zeggen dat er niet eens een motor in zit, maar het is wel degelijk een elektrische step.

• 7,5kg eigen gewicht (inclusief accu!) en zeer compact
• 500Watt borstelloze naaf-elektromotor (dus geen ketting of aandrijfriem) met topsnelheid van 28km/uur
• 36V 315Wh (8,75Ah) Li-Ion accu gemaakt met LG cellen met actieradius tot 40km
• Met een smart phone app te herprogrammeren
• Electromagnetische rem voor en mechanische rem achter
• 5 inch rubber banden
• Voor meer specificaties klik hier

SXT Carbon v2 Carbon v2
SXT-Scooters Carbon Carbon
Carbon blau
Carbon
SXT app Carbon

€ 1098,- (in alle kleuren per direct leverbaar)
inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Vanwege het superlage gewicht kan deze SXT Carbon V2 step opgevouwen bijna overal mee naartoe worden genomen: in bus en trein, in de kofferbak van de auto, in de opslagruimte van camper, caravan of boot, enzovoort. Mede door het hoge kwaliteitsniveau zijn de producten van SXT-scooters al heel erg populair in Duitsland.

Laat u niet misleiden door producten met een soortgelijke uitstraling en uiterlijk want er zijn ook imitaties verkrijgbaar met een ander kwaliteitsniveau en rijgedrag. Soms wordt er zelfs beweerd dat ze uit dezelfde fabrieken komen met enkel iets andere stickers erop maar dit is pertinent onjuist. Er zijn in het verre Oosten honderden (of misschien wel duizenden) fabrieken aanwezig die dit soort producten maken en er zullen vast onderdelen hetzelfde kunnen zijn. Maar de fabrikanten die voor SXT-Scooters fabriceren gebruiken daarbij de betere onderdelen met de betere fabricagemethoden en dat is zeker niet overal zo. We begrijpen best dat er graag gerefereerd wordt aan SXT-Scooters vanwege de goede reputatie en stijgende merkbekendheid, maar als er geen SXT-Scooters op staat, is het geen SXT-Scooters en wij zijn er van overtuigd dat je het niet goedkoper dan SXT-Scooters zou moeten willen.

LET OP: In Nederland is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!
In België mag deze step echter wel als voortbewegingstoestel op de openbare weg worden gebruikt (mits afgesteld op maximaal 18km/uur). Klik hier voor meer informatie over voortbewegingstoestellen.

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.