Go-Ped GSR Cruiser

Made In USA

Hier is dan de lang verwachtte opvolger van de GSR40, de GSR Cruiser. Tevens vervangt dit model de GSR25 en de GSR29r. Met de GPL290 motor aan boord is er genoeg vermogen aanwezig voor een lekkere trekkracht en mooie topsnelheid. Maar daarbij is deze motor ook zeer fatsoenlijk qua geluidsproductie. Daarom heet hij ook de Cruiser: easy going, comfortabel zonder al te veel herrie. Zowel voor de gevorderde als voor de starter zeer geschikt die op zoek is naar een stille, betrouwbare en betaalbare gemotoriseerde step. En als je wat anders wilt, met de originele Go-Ped tuning onderdelen zoals een achter schijfrem-kit, cilinder kit en carb-kit kan hij achteraf helemaal 'ge-pimpt' worden.

• 10 inch luchtbanden
• Lichtgewicht en extreem sterk enkelzijdig frame & voorvork
• Zeer efficiënte en stille 29 cc 2-takt motor
• Centrifugaalkoppeling & kettingaandrijving
• Opvouwbaar
• Magnesium wielen met 'TT'-banden
• "Mad Dog" schijfrem vóór
• Honderden onderdelen en accessoires verkrijgbaar
• 6 maanden garantie
• Verkrijgbaar in: black rood blauw
• Voor meer specificaties klik hier

€ 1388,- inclusief BTW en rijklaar, exclusief verzendkosten

Rijklaar bij u afleveren kan desgewenst bij ons ook! Klik hier voor meer informatie.

Klik op de afspeelknop hierboven voor een introductiefilmpje van de Go-Ped GSR Cruiser

Goped GSR Cruiser

Het verhaal

Na 22 jaar produceren van hoge kwaliteits gemotoriseerde stepjes voor een grote variatie aan gebruikers, heeft PMW naar eigen mening de perfecte machine voor een grote groep enthousiastelingen ontwikkeld. De GSR Cruiser is de perfecte machine voor diegene die op zoek zijn naar een stille, betrouwbare en economische motoped met goede presaties. Maar ook voor diegene die een betaalbare, veilige en makkelijk te beheersen eerste Goped willen.

De GSR Cruiser is ook het perfecte uitgangspunt voor motorfanatiekelingen en de "aftermarket". Chassis upgrades en gillende motor tuning is wijd verspreid verkrijgbaar.

De GSR Cruiser's krachtbron, de nieuwe GPL290, is gebaseerd op de high performance GP290RS motor. Deze is ontworpen om zeer betrouwbaar, stil en economisch te 'cruisen'.  Topsnelheid voor de GSR Cruiser zit rond de 40km/uur en hij heeft een vergelijkbare power als de voormalige GSR40.

Het frame van de GSR Cruiser is van het zeer sterke en succesvolle 'single sided cantilevered 4130 Chromoly' met tevens een enkelzijdige 4130 voorvork. De wielen zijn uitgerust met de populaire TT racing tires op de ultra lichte en race-bestendige magnesium velgen, zowel voor als achter.

De standaard tandwielverhouding is 6/84 voor een heftige acceleratie en hoge topsnelheid. Variatie hierin is uiteraard mogelijk.

Er wordt geremd met een Mad Dog schijfremsysteem op het voorwiel. Er is reeds een bevestigingspunt aanwezig op het achterframe voor een achter schijfremkit. Dus achteraf is de Cruiser eenvoudig tot een hoger niveau te brengen.

Het opvouwbare stuur is de standaard 6061 T6 gelaste "T-bar", welke ook bij de GSR40 werd gebruikt. Go-Ped gelooft dat de nieuwe 2008 GSR Cruiser de beste allround Go-Ped is voor iedereen voor een lange tijd.

LET OP: In Nederland & België is deze gemotoriseerde step officieel niet toegestaan op de openbare weg!

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen onder voorbehoud.