SimRacing, emulatie en simulatie:
een introductie

Wij zijn momenteel onze bedrijfsactiviteiten aan het uitbreiden en zijn bezig om race- en flight simulatoren aan te gaan bieden uit het hogere segment. De producten gemaakt van Aluminium extrusieprofielen zijn hierbij ons uitgangspunt, aangevuld met stuur/pedalen/HOTAS/simvibe/etc componenten en aangestuurd door krachtige computersystemen. Desgewenst komen we alles "custom build" op locatie installeren en afregelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken hoe alles gebouwd, aangesloten en ingesteld hoeft te worden. Bent u een race- of vliegfanaat en wilt u het thuis kunnen beleven met de laatste technische producten en software maar weet u niet hoe? Dan regelen wij dit voor u. Of wilt u enkel de beste producten op dit gebied bestellen? Dan regelen wij dit ook voor u. Of wilt u op uw bedrijf een simulator neerzetten of heeft u een combinatie van werk- en gameplek nodig? Dit kunnen we allemaal verzorgen.

Ook Virtual Pinball en Arcade Simulatie behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is hierbij ook het uitgangspunt: enkel goede onderdelen en specificaties waarmee de beste beleving en simulatie wordt gecreëerd.

Houd hiervoor onze website in de gaten voor meer informatie, deze pagina is op dit moment slechts enkel een introductie.

Indicatie wat wij gaan leveren:

SimLab PX1

Tevens willen we de force feedback sturen van Thrustmaster, Logitech en Fanatec gaan aanbieden. En natuurlijk bijvoorbeeld de Warthog Hotas flight-joysticks en overige flight componenten die benodigd zijn voor een optimale simulatie.

Daarnaast uiteraard ook een computer om dit alles aan te sturen: basis krachtige game computers vanaf plusminus €1500,- en vervolgens uit te breiden met de benodigde (extra) grafische rekenkracht of opslag- en/of geheugenruimte. Dit zijn speciaal samengestelde game-computers met de componenten die op moment van samenstellen het beste bij uw budget passen. Monitoren, keyboard, muis, speakers, headsets, enzovoort, alles om een complete "rig" te bouwen.

Natuurlijk moet ook de benodigde software geïnstalleerd worden zoals: Assetto Corsa, rFactor, iRacing, Digital Combat Simulator, X-Plane, Simvibes, etc, etc.

Tevens willen we zogenaamde "motion-rigs" gaan aanbieden voor een nog echtere ervaring en gaan we de Oculus Rift integratie zo snel mogelijk toepassen zodra dit mogelijk is om echt het gevoel te hebben in de auto, vliegtuig of willekeurige game te zitten. En een "triple monitor setup" zetten we desgewenst ook op, alles is mogelijk.

 

Wordt vervolgd......